Nyheter

Nu startar seglarskolan för 2024

  • 15 jun 2024

image: Nu startar seglarskolan för 2024

Äntligen!!

Nu startar vår seglarskola för 2024. Söndagen den 16 juni så samlas vi första gången med introduktion för veckans nya seglare. Det ska bli jätteroligt att komma igång efter 6 månaders förberedelser. Vi kör 6 veckor under sommaren med ett semesteruppehåll vecka 29 och vecka 30. I slutet av sommaren har vi fortfarande platser kvar och glöm inte, om att bokar man två kurser samma säsong så får man 1000 kr i rabatt på andra kursen.

Välkomna önskar vi på BOJK 

Extra Medlemsmöte inställt

  • 22 maj 2024

Hej alla medlemmar!

RF-SISU kommer att ompröva vår ansökan för motorbidrag till vår säkerhetsbåt. Vi kommer därför att ställa in vårt Extra Medlemsmöte i väntan på nytt beslut.

Vänligen 

Styrelsen

 

Prova på dag för seglarskola!

  • 20 maj 2024

Den 28/5 håller vi prova på dag för nya seglare som vill veta vad en optimistjolle egentligen är. Se kalender för tidpunkt.

Varmt välkomna!

Tisdagskuppen

  • 6 maj 2024

image: Tisdagskuppen

Missa inte tisdagskuppen som startar tisdagen 7 maj. Kravet är att man kan segla ut och in till banan utan hjälp samt att man kan segla banan. Seglingsansvarig håller ett rorsmansmöte innan seglingen. Riggad och klara kl 18.00.
Alla medlemmar som vill och kan segla får varar med. Vi seglar Optimist, E-jolle och Feva.

Tisdagsseglingarna

Funktionärslista

Välkomna!

Vår gamla RIB i ny skepnad

  • 28 apr 2024

image: Vår gamla RIB i ny skepnad

Vår gamla trotjänare Ribcraft genomgår en förvandling. Den får nya orangea tuber och kommer att bli jättefin när vi sjösätter den inför årets seglarskola. Det är viktigt med bra säkerhetsbåtar och utan Ribcraft så hade vi inte kunnat hålla sommarens seglarskola som vanligt. 
Båtar är dyrt och framförallt säkerhetsbåtarna som vi måste ha i BOJK.

Om du skulle vilja hjälpa till att bidra till BOJK så vi kan fortsätta med vår verksamhet så får du gärna höra av dig till vår ordförande Mikael Persson. Vi tar väldigt  gärna emot bidrag och sponsring smått som stort.

 

Ribcraften innan renoveringen