Seglarskola

Seglarskola

Att lära sig segla är en härlig sommarupplevelse. Det är roligt och man lär sig mycket som man har nytta av i resten av livet. Med seglingen utvecklas vi genom att vi lär oss ta ansvar och ta egna beslut, samtidigt växer vi när känner att vi kan hantera båten själva. Lek, trevlig miljö och gott kamratskap ger grunden för vårt lärande. BOJK Optimistjolleskola har utbildade tränare och riktar sig till barn mellan 8 och 14 år som kan simma 200m. För äldre barn och vuxna har vi större båtar att erbjuda i andra kurser. Kontakta seglarskola@bojk.se för mer information!

Anmälan och betalning

Anmälan till seglarskolan görs högst upp på sidan under fliken Anmälan. Tänk på att vara inloggad på seglarens konto (dvs inte målsmans konto)!

Betalning sker vid bokning, men vid avanmälan mer än 4 veckor innan kursstart återbetalas medlemsavgift och kursavgift. 

Bokar du mer än en kurs per seglare under sommaren får du 1000 kronor i rabatt. Kontakta seglarskola@bojk.se innan du bokar för att få rabatten.

Kurserna

Vi arrangerar nybörjarkurser och fortsättarkurser under veckorna 25, 26, 27, 28, 31 och 32.

Båt ingår i våra nybörjarkurser. På våra fortsättarkurser hyr man båt eller använder egen båt. 

Under vecka 25 seglar vi en halvtimme längre måndag-torsdag och på fredag midsommarafton seglar vi fram till kl. 12. 

Seglarskoleveckan börjar med ett introduktionsmöte på söndag eftermiddag där deltagarna får möjlighet att bekanta sig med tränarna och med optimistjollarna på land.  Samtidigt får föräldrarna information.

Sedan seglar vi heldagar (kl 8:30-16:00) måndag till fredag under en veckas tid.

Första året man går nybörjarkurs på BOJK så ingår terminsträning i grön grupp (1 gång/vecka) fram till årets slut. 

Priser

Nybörjar- och fortsättarkurs: 2500 kr

Båthyra (Fortsättarkurs): 300 kr

Bokar du fortsättarkurs och har egen båt så drar vi av 300 kr på totalpriset som är 2800 kr i anmälan. Kontakta seglarskola@bojk.se innan du bokar för att få rabatten.

Bokar du mer än en kurs per seglare under sommaren får du 1000 kronor i rabatt. Kontakta seglarskola@bojk.se innan du bokar för att få rabatten.

Medlemskap tillkommer. 

Svenska seglingsförbundet

BOJKs seglarskola är en Svenska seglingsförbundet certifierad seglarskola med instruktörer utbildade av Svenska seglingsförbundet. 

Välkommen med din anmälan!